Pioner

Pion22juni

Hej på er 🙂

Även fast jag inte fick sova i förmiddags är humöret bra i dag. Sambon åkte i väg i morse och handlade, Viggo och jag låg kvar i sängen och myste ♥ Jag hoppas jag kan börja slappna av mer och sluta lyssna efter ljud. Viggo kan låta till och från, då är jag liksom redo för att han snart ska vakna och vilja äta. Går en del tid, då jag hade kunnat sovit i stället 😉

Vi kom i väg på en promenad i går kväll, jag kände att kom jag inte ut skulle jag få panik.

Innan Viggo föddes trodde jag att vi skulle ut och gå minst en gång/dag. Men så har det inte blivit. Känns som det är mycket som ska ”klaffa”. Han ska vara mätt, blöjan bytt, kiss i blöjan gillar han verkligen inte, vi ska ha mat i magen (läs: inte vara vrålhungriga) Låter kanske besvärligt 😉 Men så är det för oss, ingen mening att jämföra sig med andra. Vi lär oss med tiden. Sedan beror det givetvis på hur mycket sömn jag fått, vad jag orkar med.

Jag var väldigt nöjd när vi kom in. Även om promenaderna känns på för mig, speciellt i början innan jag har blivit varm. Jag har snedbelastat min kropp som gravid, vilket jag får dras med nu. Har ischias. Tänker jag på hur mycket kroppen har gått igenom får jag nog vara nöjd ändå. Jag hade en del krämpor med rygg/ischias redan innan jag blev gravid.

Sambon tänkte klippa gräsmattan i dag, men som av en händelse regnar det i dag igen. Det växer så det knakar ute och jag hinner knappt med och se allt vackert 🙂

Pion22juniNr2

Vi gick förbi syrener i går som doftade underbart gott 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Pioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *