Besök

Viggo21juni

Hej på er 🙂

I dag har vi haft besök.

Det var Viggos farfar med fru och farbror som kom och hälsade på. Viggo fick stiliga kläder och en gullig virkad filt som farfars fru hade virkat. Roligt att få kläder till gullungen, bra med storlek 62 så han har något att ha framöver. Storlek 50 har han nog snart växt ur och det har vi redan en hel del av. Jag skickade efter lite i storlek 56 i går för att komplettera.

Natten var upp och ner. Viggo brukar äta sista gången kring 00-tiden, vilket han även gjorde i går. Men han ammade i 5 minuter sedan somnade han. Givetvis vaknade han vid 3-tiden och var hungrig igen. Jag var vaken i över 1,5 timme med honom då. Sedan ville han äta efter 7 igen, vid 8 och vid 12. Blev inte som jag är van, därför är jag något tröttare i dag.

Det är jättefint väder ute. Men jag har blivit så himla rädd efter mjölkstockningen, inget jag vill få tillbaka. Tycker det är väldigt svårt att veta vad jag ska ha på mig och inte kan jag bylsa på mig för mycket när det är varmt ute heller. Fetvadd kör jag med redan. Jag som älskar sol vill kunna sola och vara ute även denna sommar. Helst utan att vara skraj och bli jättedålig. Inte för att det har varit någon värme innan, men den kommer väl hoppas jag.

Dagarna bara rinner i väg. Det blir lätt så, dagarna startar sent för mig eftersom jag försöker sova igen på förmiddagen när Viggo också sover. Sambon lyckas sova betydligt bättre än mig på nätterna. Men så vaknar jag av minsta lilla och vet oftast när det är dags för Viggo att amma eller något annat, ens innan han har gett ett ljud i från sig 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *