Midsommardagen

Kök20juniNr2

Hej på er 🙂

Hoppas ni hade en härlig midsommarafton.

Vi hade det bra här hemma. När vi skulle till att äta middag bestämde sig Viggo för att ta en långmatning, så det blev sent för oss. Men det gick ju bra det med. Lunchen åt vi kring middagstid så inte konstigt att middagen blev sen. Maten i går smakade otroligt bra. Potatisgratängen som jag gjorde var supergod och köttet som sambon grillade var perfekt.

Tider är upp och ner, bara att anpassa sig och gilla läget 🙂 I morse gick sambon och Viggo på en promenad. Jag hade gärna velat följa med, men var trött och passade på att sova. Känner mig fortfarande inte helt bra, men är inte så pass så jag tycker att det är idé att starta penicillinkuren. Det skulle jag göra om bröstet blev mer rött och febern var hög.

Har försökt blogga ett bra tag (som vanligt nu för tiden)

När jag ammade låg sambon och läste en bok. Annars brukar han vara den som oftast rapar Viggo. Jag märkte att Viggo behövde rapas och då passade han givetvis på att göra sin största kräka ever, mellan mina bröst 😉 Gissa om sambon skrattade gott. Själv tyckte jag det var mindre roligt för stunden. Jag hade tvättat av mig när jag klev upp, fått på mig deo och ett rent amningslinne. Ja lite lyx med andra ord när jag bara går runt här hemma.

Nu sover han gott våran lilla prins ♥ Frukosten intog vi strax före 14. Nu har vi precis druckit kaffe och ska påbörja en städning, får se hur långt vi hinner.

Kök20juni

Köket ska förmodligen bli helt klart under semestern 😉 Sambon har semester sedan i onsdags och kommer vara hemma med oss till 17 augusti, härligt ♥

Önskar er en riktigt skön dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *