Sötnosen

Viggo18juni

Hej på er 🙂

I morse vaknade jag utan feber.

Nu i kväll har den gått upp lite igen. Jag hoppas ändå att mjölkstockningen har vänt. Jag har fortfarande ont i bröstet, men det är långt i från så illa som det har varit. Trodde inte jag skulle behöva gå igenom det här så ”tidigt”, Viggo blir 3 veckor i morgon ♥

Jag önskar att det kan få vara bra på alla sätt och vis nu, så vi får lugn och ro. Vi har världens finaste son som vi vill ha fullt fokus på och njuta av. Han har legat och sovit i min famn länge i dag, mysigt. Efter det fortsatte han sova bredvid mig i soffan. Det medans sambon var och handlade, tog extra tid för honom så här dagen före midsommarafton.

Eftersom febern gått upp något under eftermiddagen tänkte vi ta det säkra för det osäkra. Sambon åkte till Apoteket och hämtade ut mitt penicillin, han var borta ca 35 minuter. Viggo sov, jag stod och hängde tvätt, jag blev givetvis akut bajsnödig, sket en ”sten”, kom blod igen (VAD har hänt med min mage?!), Viggo började gråta, svetten lackade på mig, ut från toa, bytte blöja på Viggo som hade kissat, gick ner och tänkte amma, Viggo bajsade, upp och bytte blöja igen, ner och ammade och sedan kom min käre sambo hem.

En vanlig dag (STUND) i bäbisvärlden jag vet, men jag har inte riktigt vant mig vid att vara ensam med honom än. Vi hjälps åt hela tiden. Han har varit lugn hela dagen, givetvis måste vi avverka allt den korta stund sambon var borta. Nu ett tag senare kan jag le när jag tänker på det. Bjuder på dessa delikata detaljer, hoppas finkänsliga har överseende 😉

Midsommar i morgon alltså, det känns inte alls som vi är där. Nej nu får det faktiskt bli sommar på riktigt, min familj, jag och mina bröst behöver verkligen värme och sol.

Körsbär18juni

Sambon kom hem med goda körsbär. Visar sig inte solen får vi väl sitta inne och mysa till det så gott vi bara kan 🙂 Massor av levande ljus blir det här senare.

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *