Mårbacka

Mårbackor15juniNr2

Hej på er 🙂

Mina älskade mårbackor i köksfönstret är så fina nu ♥

Jag är glad att jag fick för mig att plantera om dom när jag var höggravid. Kunde knappt röra mig eller böja mig, men jag var lika envis som vanligt 😉 Det gjorde dom gott och nu blommar dom för fullt igen. Min absoluta favoritblomma i perfekt ljusrosa nyans.

Vet att det är så här, när vi tror att vi vet Viggos sov och matvanor ändras det. Hoppades jag skulle få sova i natt eftersom han åt kring 00-tiden som han brukar. Men han vaknade mitt i natten och ville ha mat igen, vilket han inte brukar göra. De två senaste nätterna har inte varit som tidigare och båda nätterna har varit olika. Det härliga med dessa nätter är att han inte har gråtit otröstligt i flera timmar, skönt om hans mage är bättre ♥

Tror lillkillen drömmer väldigt mycket. Han ligger och rullar med ögonen och det kommer små ljud i från honom. I går lät han så jag blev rädd när vi satt och tittade på TV. Sambon skrattade och sa att han brås på mig, jag drömmer också med både ljud och gester 😉

Sambon gjorde mysigt här i går kväll. Regnet öste ner så vi tände levande ljus och åt ost och kex. Som jag har längtat efter mögelost, det var så gott att jag åt upp den osten själv.

Han har jobbat hemifrån i dag, det gjorde han även några timmar i fredags. Känns bra och tryggt att han finns här hemma i alla fall. Allt är fortfarande så nytt med våran lilla skatt.

Mårbackor15juni

Det ser så fint ut ute, men det är kallt och blåser. Ge mig riktig sommar ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Mårbacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *