Upp och ner

Hej på er 🙂

Det finns inga ”normala” tider här längre (Ordet som jag för övrigt kan ogilla) 😉

Viggo brukar äta sista gången mellan ca 23,00-01,00. I går sov han. Väldigt skönt att slippa otröstlig gråt i flera timmar 🙂 Jag kände på mig att natten skulle bli upp och ner för mig. Kan inte hjälpa att jag liksom låg och väntade på att han skulle vakna, undermedvetet.

Han vaknade någon gång efter 3 då var det dags. Det blev ganska dåligt med sömn för min del. Jag började dessutom hosta rejält och fick ta medicin. Sambon sa i går kväll att han började känna sig ”krumelurig” i halsen, hans uttryck och Viggo har låtit lite tät i näsan.

Hoppas vi får hålla oss friska. Jag åt en kopp med fil och en banan efter jag ammat i morse. Nu är det dags för riktig frukost och klockan är vid 14-tiden, gissa om jag är hungrig. Men så får det vara, jag behövde sova mer och passade på när Viggo sov.

Vi lyckades få hela huset städat i går, det känns skönt 🙂 Men saknade friskluft, hoppas vi kommer ut en stund i dag även om regnet hänger i luften. Det är grått och trist ute.

Bilder i repris.

Hoppas ni får en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *