Massage

Matsal13juni

Hej på er 🙂

I går provade sambon massage på Viggos mage, som jag hittat på 1177.

Han masserade honom när han var lugn. Det verkar ha hjälpt lite. I natt grät han inte i flera timmar, vilket kändes väldigt skönt. Men det blev sent ändå. Efter att han gråtit ett tag och sambon provat diverse olika saker, tog jag upp honom i famnen och vi satte oss i ”lila rummet” i mörkret igen. Efter en stund kom han till ro. För att sedan lägga honom i sin säng och då började det om. Men vi är tacksamma att det gick smidigare i alla fall 😉

Har sett det själv när jag surfat runt och fick även tips av en läsare att kamomillte kan hjälpa. Det ska jag prova. Ett väldigt enkelt knep, det vore underbart om det fungerar.

Ingen mening att planera dagen har jag lärt mig 🙂 Men tankarna går kring att vi ska försöka få det städat. Jag ska ta hand om mina mårbackor, tvätta mm. Sängen ska bäddas rent, har haft en sådan där trevlig natt igen då jag har svettats grymt mycket. Det är jättevarmt på våran övervåning. I går beställde vi en AC, ser fram emot att få den.

Känner mig aningen känslig efter allt som har hänt och efter saker som tagit onödigt med energi. Men är otroligt tacksam för att det finns nära och kära som förstår, som inte ställer krav. Vi ser fram emot att träffa er och få visa Viggo som vi är så stolta över ♥

Vi kom ut på promenaden till slut i går. Sur var jag före, svettades som en tok när jag skulle försöka få på mig kläder. Äger inte en enda jacka jag kan ha och får låna sambons. Men känslan när vi kom hem, åh vad nöjd och lillkillen sov gott. Det värmde gott i hjärtat 🙂

Matsal13juniNr2

Önskar er alla fina en härlig lördag. Var rädda om varandra ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *