2 veckor

Viggo12juni

Hej på er 🙂

♥ I dag har denna underbara kille förgyllt våra liv i två veckor ♥

Han är rätt glad och nöjd dagtid, mysigt 🙂 Men kvällarna och nätterna fortsätter att vara tuffa, vi får nog ha det så. Det blev lika i natt igen, fyra timmar grät han och vi kämpade.

Dagen i dag har varit riktigt jobbig. Jag fick reda på att min mamma ska genomgå en stor operation inom en snar framtid. När vi fick veta detta ringde min sambo upp henne, jag klarade inte av att få ur mig ett ord för stunden. De bestämde att hon skulle komma hit direkt efter samtalet och träffa Viggo för första gången. Det kändes skönt att hon kom hit.

Jag väljer att tro att allt kommer gå bra för henne. Min känsla säger mig att det kommer göra det, jag hoppas verkligen att jag har rätt ♥

Sambons pappa med fru ville komma på besök i kväll, men med tanke på hur dagen blev flyttade vi fram det. Vet att många vill träffa Viggo, men hoppas att människor i vår närhet kan förstå att vi har det lite kämpigt. Besök hinner vi med när det passar bättre. Det viktigaste är att det är lugn och ro här för Viggos skull. Det är våran son och vi som måste känna när vi tycker det är ok. Något som vi hoppas slippa förklara mer ingående.

Även fast jag har gråtit efter beskedet vi fått, har jag en förhoppning om att vi ska ta oss ut på en härlig vagnpromenad i kväll 🙂 Vi hade tänkt gå ut i går kväll, men efter ett jobbigt telefonsamtal var både sambon och jag ledsna och ur form så det blev inte av.

Vi har det jättebra i våran egna bubbla, våran lilla familj. Förutom nätterna, men dom kan vi hantera om vi på dagtid får lugn och ro och slipper oroa oss för annat. Det är yttre faktorer som gör att det blir jobbigare än det skulle behöva vara. Saker som vi inte ska behöva lägga energi på. Sjukdomar kan vi däremot inte styra över, men hoppas på det bästa.

Lunchen glömdes bort i dag, eller tiden bara rann i väg. Middagen som vi nyss ätit smakade däremot väldigt bra. Det blev tacos och ett glas rosévin, mums 🙂

Viggo12juniNr2

Det bästa som finns i hela världen ♥ 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

4 svar på ”2 veckor

    • Det hoppas jag verkligen! Vi har inte köpt Sempers droppar än men kör med minifom. Våran arbetskompis som väntar på att föda, sa att vissa bäbisar reagerar på d-dropparna. Vi hoppar över dom i några dagar och testar. Har även provat lite mag-massage som jag hittade på 1177. Det verkar hjälpa något, inget gallskrik än så länge. Vi håller tummarna!

  1. Hej,

    Prova att dricka kamomill te 2 ggr/dag och se om dt hjälper Viggo mot magont. Kommer över till bröstmjölk. Jag gör så och våran lilla har inte problem med magen så mycket. Fick tips av en kompis som gjort så sj och hennes son har också klarat aig utan magont 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *