Huvudvärk

V-Rum11juni

Hej på er 🙂

♥ Det är aningen tufft här hemma ♥

Natten fortsatte på samma sätt som tidigare. Mammahjärtat gjorde så ont att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Tur att sambon fixar att ”stänga av” bättre. Jag är en väldigt känslig person. Det blev för mycket för mig med ledsen kille flera kvällar i rad. Vet att det kan bli lika i kväll igen, men hoppas för allt jag har att han får vara glad och må bra.

När Viggo har fått mat sista gången för kvällen är han nöjd och trött. Han somnar nästan vid mitt bröst. Men så fort vi lyfter upp honom för att rapa och sedan lägga honom för att sova, blir han otröstlig. Vi provade pysventilen, den verkar hjälpa lite i alla fall.

Annars är han en nöjd härlig kille. Han sover utan problem på dagarna. När han väl sover på natten sover han många timmar, vilket jag är otroligt tacksam för. Jag är medveten om att vi är ganska bortskämda så. Önskar bara att han och vi slapp ha det så här timmarna innan han ska sova. Det gör verkligen ont i mig att se honom ledsen och ha ont i magen ♥

Jag hade en fruktansvärd huvudvärk i går större delen av dagen. Något som tyvärr hänger kvar i dag med. Jag brukar ha en del huvudvärk, men nu är den hemskare än vanligt.

Under dagen i dag har han varit mer vaken än tidigare. Det värmer gott i mitt hjärta att se honom glad och nöjd 🙂 Han tittar koncentrerat på oss och är underbart söt när han ler, även om det än så länge bara är reflexer. Beundrar honom och samlar kraft till natten.

V-Rum11juniNr2

Grönskar fint ute. Hoppas vi kommer ta oss ut mer inom en snar framtid och att vädret blir soligare och varmare 🙂

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *