Lilla hjärtat

Hej på er 🙂

Det blev en tuff natt igen.

Viggo hade som vi tror ont i magen (gaser). Det inträffade ungefär samma tid som natten före. Det känns jobbigt att göra allt vi kan, utan att det hjälper. Pappan försökte olika trix, till exempel att ”trampa” med hans ben. Till slut lugnade han sig efter att ha suttit i min famn en stund i ”lila rummet”. I dag har vi införskaffat en pysventil, hoppas det fungerar.

Vi köpte även minifom droppar i går efter BVC sköterskans råd. Hoppas dom också kan underlätta för våran goa kille ♥ Vi har läst om kolik. Men det verkar han vara för liten för och då brukar de tydligen skrika i minst tre timmar. BVC sköterskan sa inget om det i går heller.

Sambon hade en önskan om att vi skulle komma i säng tidigare. Jag tänkte för mig själv: ”Tycker du ja, men det är Viggo som styr” 😉 Klockan var närmare 1,30 innan vi kom till ro. Det gör att dagen efter börjar senare. Jag ammar och så somnar vi om. Det gäller att få till sömn när det erbjuds för att orka. Viggo och sambon gick upp vid 10-tiden. Han sover djupare än mig när han väl sover och lyckas få i hop tillräckligt med sömn ändå.

Jag var väldigt trött och lyckades somna om igen. Vid 12-tiden ringde hemtelefonen. Tur att den inte ringde tidigare, då hade jag blivit ganska sur. Vi båda har mobilerna på ljudlös, så sambon hade missat ett samtal. Det var från jobbet (inte hans chef) som frågade om han skulle jobba något i sommar. Det handlade om en behörighet som han är en av få som har. ”Nej ni kan inte räkna med mig i sommar”, hörde jag att han svarade.

I går fick vi till en halvtimmes promenad. Jag mådde prima när vi kom in, kände mig otroligt nöjd. Det blev senare på kvällen. Men det spelar ingen roll, vi gör saker efter hur det passar Viggo. Det var inte direkt någon powerwalk, men det kändes skönt och alldeles lagom 🙂

Bilder i repris. Hinner inte med att fota på samma sätt nu ♥

Hoppas ni får en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *