Första BVC besöket

Viggo5juni

Hej på er 🙂

I dag har vi varit på vårat första BVC besök.

Viggo tappade lite i vikt efter han föddes, vilket är vanligt har jag förstått. Det har han tagit igen nu. Han har ökat nästan ett halvt kilo på en vecka. Normalt ökar bäbisar ca 150-200 gram berättade hon, det kändes skönt. Mamman matar på bra 😉 han väger nu 4,148 ♥

Att passa tiden gick bra, men jag var väldigt trött. I natt har han haft ont i magen och det blev sent för oss. Vi hade ändå tur, när han väl hade somnat sov han i sex timmar. Något BVC sköterskan höjde på ögonbrynen åt vid hembesöket förra veckan. Nu när hon såg hans viktökning sa hon att vi absolut kan låta honom sova. Han får i sig det han behöver.

Väl hemma igen gick ögonen nästan i kors på mig. Efter amningen vid 15-tiden vilade Viggo och jag i sängen medan sambon åkte och handlade. Planen för kvällen är att vi ska komma ut på en promenad efter att vi har ätit middag. Det blir nog skönt med luft.

Innan vi åkte i väg i dag kom en av mina bästa vänner förbi i 5 minuter. Hon lämnade en supergullig present till Viggo. En body, byxor och mössa. Hon kommer jobba mycket framöver därav det snabba besöket i dag. Men det var planerat, inget oväntat besök 😉

Viggo8juniNr2

Våran älskade kille ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *