Tredje gången gillt

Blomma8juni

Hej på er 🙂

I natt var det en rolig natt igen 😉 Jag låg och ammade, en stund senare kom det upp med en väldig fart. Det var bara att byta lakan. Men vi hade tur, vi klarade täcken och allt annat. Viggo och jag har legat på en liten handduk, nu är den utbytt mot modellen större.

Våra dagar startar oftast kring lunchtid, bortsett från de gånger jag ammar eller det byts blöja. I morgon har vi tid på BVC klockan 11,30, det gruvar jag mig för. Det blir första gången vi ska i väg och passa en tid, känns pirrigt 🙂 Jag hoppas och tror att det går bra. Vi känner fortfarande att vi helst bara vill vara hemma, det är lugnast och skönast så.

Amningen går sakta framåt. Oftast är det precis i början det gör som ondast. Så länge vi bara är hemma ligger jag i sängen, det är det skonsammaste mot min värkande kropp. Lite svårare om vi ska åka bort. Hoppas vi får till det sittandes inom en snar framtid med.

Dagarna bara rinner i väg. Dels börjar dom kring lunch, sedan tar allt betydligt längre tid att göra med tanke på alla avbrott som blir. Det är helt naturligt och får givetvis vara så. Men det är definitivt en av orsakerna till att jag helst bara vill vara i våran egna lilla ”bubbla” ♥

Tredje gången gillt. I dag har sambon fått till en rejäl dammsugning av huset. Nu är det mitt kvar, att moppa golven. Känns skönt att ”helgstädningen” blir av, bättre sent än aldrig. Vi vill hålla undan med tanke på att vi har två katter. Det är smidigare att göra det än att få ta tag i en storstädning. Dessutom mår vi båda bäst av att ha det rent och snyggt 🙂

Rosen jag fick av min kusin lever än, kors i taket får jag säga. Rosor brukar bara hinna innanför dörren så har dom dött. Jag är duktig på blommor men rosor brukar inte fungera. Såvida jag inte planterar dom ute vill säga, det ska jag nog göra med denna fina med.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *