Sovmorgon

ViggoSkål7juni

Hej på er 🙂

Blev en välbehövlig sovmorgon för mig efter att Viggo och sambon klev upp vid 9-tiden.

I går kväll drack vi ett glas bubbel och firade Viggo på självaste nationaldagen. Vi har tänkt skåla för Viggo och våran lilla familj hela veckan. Men dagarna rinner i väg och sent på kvällen är jag alldeles för trött. I går fick vi äntligen till det. En flaska bubbel och en symbolisk skål för det mest älskade vi har, våran fina kille. Tänk vad vi har väntat på dig ♥

I går kväll när vi skulle gå och lägga oss ställde jag en fråga till min sambo. En fråga jag ville ha ett ”Ja eller nej” till svar på. Känner att mitt huvud inte riktigt hänger med i denna känslokarusell. Jag har gråtit en del gånger under denna veckan, min undran var om det har berott på något min sambo gjort och inte goa Viggo. Svaret var JA, det kändes skönt.

En känslig hormonell jag och en sambo som bestämmer sig för att göra diverse olika saker här hemma utan att direkt tänka sig för vad konsekvenserna blir. Det blir ganska lätt ”domino-effekt” av det hela. En effekt varken han eller jag vill ha 😉

Vad pratar jag om nu kanske ni undrar. Kan ta ett exempel. Jag har en miniatyr (hade) vetesäck, en jätteliten alltså. Den bestämde han sig för att micra under alldeles för lång tid med tanke på hur liten den var. Varför? Jo han skulle värma sin iPhone och byta batteri.

Vad hände? Jag är inne på toaletten, fröken med supernäsa! Frågar honom ”VAD är det som luktar??”. Det var ingenting fick jag till svar. Paniken börjar lysa i mina ögon och han inser vad det är. Givetvis brände han upp den där lilla stackaren och fick kasta ut den på bron. Vårat hem var som att 100 pers hade varit här och rökt. JA jag överdriver nog (lite).

Vad gör sambon? Han öppnar fönstret i köket och i vardagsrummet, det blir korsdrag. Viggo sitter i vardagsrummet. Modersinstinkten är stark, vid det laget pratade jag inte det var något högre bokstäver blandat med gråt. Det slutade med att Viggo och jag stängde in oss på toaletten uppe. Sambon fick vädra och vädra och ställde ut ättika i små glas över hela huset. Detta var i tisdags, nu kanske det börjar lukta ok här? Men fortfarande ättika.

Vill med detta exempel även säga. Allt jag skriver om min sambo, det har han fått läsa först 🙂 Tror han lärt sig vad som funkar och inte med en ammande känslosam mamma.

I dag ska vi fortsätta städa. Vi hann inte allt i går, vilket vi båda var inställda på. Ser fram emot duschen, fy sjutton vad jag svettas om nätterna. Dränker sängen i svett flera gånger. Känns inte kul att sova i en pöl. Jag har googlat och inser att jag är helt normal 😉

ViggoSkål7juniNr2

Skål för det bästa vi har. Världens finaste Viggo Johan Love ♥

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *