Senare helginlägg

Blommor6juni

Hej på er 🙂

Gårdagen avslutades bra ♥

Skönt med vagnpromenaden och att han sov ute i vagnen. Sambon klippte gräset, nu är det fint även om alla land skulle behöva enormt mycket kärlek. Men det är inte direkt prio.

Vi somnade om alla tre efter jag hade ammat Viggo tidigt i morse. Det är den tidpunkten på dagen som vi har lättast för att passa på att sova. Dagen börjar senare, men så får det vara. Jag har svårare att lägga mig och vila mitt på dagen när han sover. Men blir jag riktigt trött vet jag att jag fixar det med. Vi passar på att göra lite bestyr här hemma dagtid.

Känns som vi har lärt oss en läxa så middag äter vi i betydligt bättre tid nu. Vill inte sitta och äta 23,30 igen 😉 En kväll blev klockan 21 för min del, sambon hade ätit innan. Vi lär oss eftersom och anpassar oss efter våran goding. Han ligger och sover och jag kan inte se mig mätt på honom. Hur söt, go och underbar kan man vara ♥ och han är våran ♥

Som ni vet är bloggen lite utav en dagbok för mig. Naturligt blir det mycket bäbisprat eftersom våra dagar består av just det. Lika gäller det med bilder, anpassar mig efter vad jag orkar för tillfället. Tidiga helginlägg kommer det nog inte vara, för vi försöker sova 😉

Vi tar dagen som den kommer i dag, vet att det inte går att planera. Tanken är att sambon ska städa. Jag hjälper till i den mån det går. Blir det inte som vi har tänkt oss blir det bra ändå. Jag fortsätter att sköta tvätten, plocka, fixa med blommor, skura toaletter mm.

Blommor6juniNr2

Snälla ge oss sol och värme. Det grönskar ute men vädret drar ner humöret en aning 😉

Hoppas ni har en härlig lördag.

2 svar på ”Senare helginlägg

    • Vädret gör mig både trött och deppig. Även om jag inte skulle orka vara ute så mycket än. Tur man har lilla solskenet inne <3 Ja det är bäst att ta allt som det kommer. Det är också en av orsakerna att jag helst ser att det bara är vi tre, och kattpojkarna nu i början 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *