En vecka gammal

Viggo5juni

Hej på er 🙂

♥ Viggo en vecka gammal och baby blues ♥

Veckan har varit fylld av massor med känslor och ett hjärta som svämmar över av kärlek. Det har gått jättebra i början av veckan, men i går var verkligen ett bakslag. Det kändes som precis allt blev fel och jag grät några gånger. Han var inte riktigt nöjd hur vi än gjorde.

Jag har längtat efter att gå ut med min kille i vagnen. Vi kom ut en kort stund, men det blev inte bra. Viggo var ledsen och sambon muttrade om ”att göra saker i fel ordning”. Jag frågade innan vi gick ut om Viggo verkade mätt och belåten, eftersom jag hade hållit på och fixat. Svaret var ja. Jag har en stark intuition och har oftast rätt. Ex. kan jag säga att han vill ha mer mat när vi rapat honom och sambon tycker att han är nöjd. Eller att vänta med att byta blöjan för han inte har bajsat klart. Så byter han ändå och får göra om det 😉

Väl inne såg vi att bodyn var blöt, han måste ha kissat direkt vi kom ut. Vi var inte ute mer än 5-10 minuter. Jag tror att det svider i rumpan på honom, därav blev han ledsen.

I går ammade jag honom 11 gånger och det kändes som han aldrig skulle bli nöjd. Varje amning tog ca 15-20 minuter. I natt vid 3-tiden efter jag hade ammat skulle sambon ta upp honom för att han skulle rapa. Jag satt på toaletten, in kommer sambon och säger att Viggo hade kräkts ner hela honom. Det var tur att han stod upp i sovrummet 🙂

Han lyckades bajsa ner oss alla tre mitt i ett blöjbyte när han låg på skötbordet i går också. Haha, vi fick oss ett gott skratt. Sådant som händer, det är värre när han är ledsen.

I dag har jag också gråtit. Jag har levt med värk i kroppen sedan många år. Min farhåga var hur det skulle gå dels under graviditeten och sedan efter när jag har fått bäbis. 30 kg extra har varit tufft för min kropp och nu blir det en del konstiga ställningar. Jag spänner mig för att det gör väldigt ont i brösten vid amning. Har rejält ont i ryggen och har huvudvärk.

Fick panik när det ringde på dörren oanmält i dag igen. Men jag hade en känsla av att det var sambons morfar, så jag sa låt dom få se honom i alla fall. Jag hade rätt och dom kom bara in en kort kort stund. Han är en av få jag skulle ha släppt in i dag kan jag erkänna 🙂

Jag har fått revansch i dag. Vi kom ut på en vagnpromenad i ca 15 minuter. Viggo sov sött hela vägen. Han ligger fortfarande ute och sover, det verkar han tycka om. Han har fått prova napp i dag. Vi tänkte att det är en bra idé med tanke på att han är så ”tuttig”. Som i går, han tryckte i sig mat, det gick ner men kom upp igen. Då sambon fick allt över sig.

Viggo5juniNr2

Sover sött, våran goa kille ♥

Hoppas ni har en mysig fredag.

4 svar på ”En vecka gammal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *