Vila

Nyckelpiga4juni

Hej på er 🙂

Vi kom ju hem i måndags eftermiddag, nästan fyra dagar har snart gått här hemma ♥

Jag konstaterade i går att vi måste ändra strategi 😉 Viggo sover bra dagtid, vaknar när han vill ha mat och när det är dags att byta blöja. Däremot har det blivit sent på natten innan han är mätt och allt är klart. Vi får lite gjort här hemma dagtid, men har sparat vissa saker till kvällen. I dag ska jag göra dom i tid, så jag kan lägga mig när vi har lagt honom.

I går satt vi och åt middag 23,30 det var inte trevligt. Vi var trötta och ville bara komma i säng. Dessutom hade jag duschen kvar. I dag duschade jag på dagen i stället. Känner mig inte speciellt hungrig just nu, men ska försöka äta middag i betydligt bättre tid i kväll.

Jag skrev att han sov väldigt länge, vilket fick kvinnan från BVC att höja på ögonbrynen. I går kväll ammade han ganska sent, sedan sov han snällt till klockan 5. Han verkar helnöjd, därför tänker jag inte väcka honom mitt i natten och försöka få i honom mat. Han äter desto mer dagtid/kväll. Vi får hålla koll på vikten, så länge han ökar är allt ok känner jag ♥

I dag har jag varit helt ur form. Därför passade jag på att vila i sängen tillsammans med Viggo i någon timme när han sov. Har rejäl huvudvärk och är grymt trött. Är tacksam för att det inte var i dag det spontant ringde på dörren, för då har jag nog börjat gråta 😉

Bild på nyckelpigan på solcellslampan från i går. Längtar efter sol och värme. Ser väldigt mycket fram emot barnvagnspromenader. Även om det blir korta svängar i början.

Önskar er en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *