Igångsättning(?)

Hej på er 🙂

Det här är ett tidsinställt inlägg, vi har fullt upp med annat nu 😉

Om vi inte fick åka in under natten, åkte vi till förlossningen på bokad tid klockan 8,00. Förra besöket berättade BM att det i bland kan ta tid att få ett eget rum, för att påbörja igångsättningen. Skulle det dra ut på tiden kunde det hända att vi fick ta en promenad eller så. Denna BM var bra. Hon var tydlig och stressade inte när hon gjorde hinnsvepningen.

Känns häftigt men overkligt. Tänk att nu när ni läser detta då är jag troligtvis i full gång med att föda barn. Våran efterlängtade lilla ängel. Det ska bli spännande att se vem det är som har gömt sig där inne under så lång tid. Något vi har längtat efter i flera år, vilken lycka ♥

Vi får se hur länge vi blir kvar på BB. Bloggen kommer uppdateras när vi är hemma igen, när jag orkar. Tills dess vill jag tacka alla er som följt oss och tänker på oss 🙂 ♥

4 svar på ”Igångsättning(?)

  1. Stort lycka till er! Finns inget bättre än att bli förälder, min lille kille blev 4 månader i lördags och han är det finaste som finns 🙂 Tänker på er och håller tummarna! Njut allt vad ni bara orkar! För idag är första dagen på resten av era liv <3 Tack för en superfin och inspirerande blogg, läser den varje dag 🙂 Kram Hannele

    • Tusen tack för dina fina ord Hannele <3 Vi har äntligen kommit hem nu. Ja det är verkligen det mest fantastiska som finns 🙂 Vad mysigt med en 4 månaders kille, grattis till dig. Vad roligt att höra att du tycker om min blogg, tack 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *