Väntan

Hej på er 🙂

I dag har jag inte varit på topp. Gårdagen tog på krafterna och kroppen jobbar.

När jag hade lagt mig i går fick jag ligga och andas djupt ett tag, molade på i magen. Till slut lyckades jag somna, sov så ok det går. Tidigt i morse åkte sambon till grannstaden och besiktade bilen, bra att vi fick det gjort. Han hade egentligen tid på fredag men det går ju inte 😉 Han har hela tiden planerat utifrån att bäbis skulle komma kring den 18:e.

Det blev lite vila för mig när han hade åkt. Jag låg kvar i sängen med båda katterna till klockan 10. När jag hade ätit frukost nummer två tog jag en dusch. Kände att jag ville tvätta håret och få det gjort ifall jag skulle få mer ont under dagen. Kände mig konstig i duschen, klen på benen och nästan svimfärdig. Har haft värkar till och från, men milda och glesa.

I morgon ringer klockan tidigt (om vi inte redan har åkt in). Vi åker ca 6,30. Det känns fortfarande overkligt när jag tänker att jag ska föda barn då. Att vi snart får träffa bäbis. Hoppas jag lyckas sova i natt och ladda. Jag kommer vara nervös men förväntansfull i morgon. Får världens finaste present lagom till morsdag, känns fantastiskt underbart ♥

Bilder i repris i dag, passande med firarkänsla. När vi har kommit hem med våran efterlängtade ängel ska vi fira med ett glas bubbel som sambon har köpt hem ♥ 🙂

Önskar er en mysig kväll.

4 svar på ”Väntan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *