Magen vecka 42

MagenV42

I dag går jag in i vecka 42 ♥

Besöket på förlossningen tog mycket energi. Vi åkte 6,30 och hade tid klockan 8,00. När klockan var 8,45 började jag fundera om något var fel, alla andra blev inropade men inte vi. BM vi träffade förra gången kändes inte som den bästa. Hon verkade ganska yr och kemin klaffade inte riktigt heller. Vi tog därför det säkra för det osäkra och gick in och frågade.

Vi fick då komma till ett rum. Strax därefter kom läkaren in och sa att det hade blivit fel, jag skulle inte ha fått en tid klockan 8,00. Kände på mig att den där BM surrat till det.

Undersökningen visade att allt såg bra ut, bäbis har det bra där inne. Efter det fick jag träffa en bra BM som gjorde hinnsvepning, mindre trevligt. Livmodertappen är nästan utplånad och jag är öppen 1 cm. Sedan skickade dom hem oss igen. Ny tid på torsdag klockan 8,00 för igångsättning. Såvida inte hinnsvepningen fungerar och bäbis hinner komma före ♥

Jag är väldigt trött och urladdad nu. Blev ganska frustrerad där ett tag med tanke på strulet. Ska krypa ner i sängen och vila. Det får nog bli dagens inlägg det här 🙂

Önskar er en fortsatt bra dag och en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *