En vecka

Ros25majNr2

Hej på er 🙂

I dag har jag gått över tiden en vecka ♥

Det var senast i dag vi trodde att vi skulle få träffa vårat lilla mirakel. Det har vi trott större delen av graviditeten efter vad min BM sagt. Nu blir det (troligtvis) den bokade tiden på förlossningen i morgon klockan 8,00. Ser allt bra ut sa läkaren senast att dom kunde skicka hem mig 4-5 dagar till. Jag tror vi kommer ställa aningen fler frågor i morgon 😉

Vi har 10 mil enkel resa att åka. Det känns inte ”roligt” att bli hemskickade och eventuellt behöva komma tillbaka när dessa dagar har gått igen. För att sluta i samma sak, det vill säga med igångsättning. Något vi såklart inte kan veta på förhand. Får se vad dom säger. Känner mig själv och har ställt in mig på en ganska sömnlös natt. Hoppas ändå på energi.

Gårdagen blev en fin dag med mycket känslor. Min kusin som jag inte har träffat på väldigt länge kom äntligen på besök 🙂 Hon bor inte här, men hade varit och hälsat på sin bäste vän i stan. Det var riktigt roligt att träffas, det hoppas och tror jag att vi gör om i sommar. Jag fick denna fina ros och kruka av henne. Hon prickade verkligen in min stil ♥

Ros25majNr3

Otroligt vacker ros ♥

Ros25maj

Får se om vi hörs i morgon kväll, eller hur det blir efter vårat besök på förlossningen 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan.

4 svar på ”En vecka

    • Tack 🙂 Sambon kan ju oftast sova. Det är värre med mig, jag tänker för mycket. Just nu känns det som jag skulle kunna sätta mig där och gråta om dom sa ”Allt ser bra ut, ni kan åka hem och vänta 4-5 dagar”. Även om jag såklart både tror och hoppas att allt ser bra ut. Orkar bara inte med alla krämpor, vikt och att knappt kunna röra mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *