Snälla bäbis kom i morgon…

Blommor24majNr4

Hej på er 🙂

Snart dags för god helgfrukost här ♥

Jag vaknade tidigt och var vrålhungrig. Sambon tyckte inte vi kunde äta frukost då, men var snäll och gick ner och hämtade en kopp fil med en banan i 😉 Nu är det dags att testa bananpannkakor för första gången. Har hört talas om det mycket, hoppas det är gott.

I går klippte han äntligen våran gräsmatta. Eftersom vädret kör alla sorters väder på en och samma dag i ”repeat” hela tiden, så har det regnat eller varit för blött. I går passade han på när det var en solig lucka. Nu slipper vi skämmas för våran höga gräsmatta.

Gick ut en stund jag med för att titta på hur våra växter ligger till och tog dessa foton. Tråkigt nog blåste det (som vanligt). I dag ser det ut att vara något lugnare, än så länge.

Vi orkade inte titta klart på hela eurovision. Kändes dumt att stanna uppe jättesent när vi var trötta, i fall det drar i gång och vi måste åka in. Måns var överlägsen av det vi såg 🙂 Stort grattis Måns och Sverige. Det har vi så klart inte missat, att vi vann. Vi tittar nog klart på det i efterhand. Jag tycker det är väldigt roligt med musik och vill gärna se.

Känns som det åter igen blir den bokade tiden på förlossningen på tisdag kl 8,00. Vilket jag inte jublar över. Blir det så måste vi åka ca 6,30. Vill inte ens tänka på när jag ska kliva upp. Skämtade med sambon i går att jag tycker det är dags för ”vräkning”, kom ut nu bäbis ♥

Får se vad den här dagen har att erbjuda. Vad det än är så blir det hemma och lugnt 🙂

Hoppas att ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *