Lättnad

Matsal23maj

Hej på er 🙂

Vilken lättnad, Zim verkar vara sig själv igen ♥

Tror inte att han är helt bra, då han låtit i natt som om något irriterar i halsen. Men han jamar igen, han har legat i sängen några gånger under natten, han har legat på bäbis skötbord, på filten bredvid mig och han kom och morgonmyste i sängen med oss 🙂

För egen del börjar jag bli ganska less får jag väl erkänna. Molade på mer i magen i går än tidigare. Men bäbis verkar ha missat vad som är utgången, känns mer som den försöker ta sig ut genom magen. Vilka rörelser säger jag bara. Tungt är det och i går hade jag massor av vätska i fötter och ben igen. Men vi fortsätter väl att längta och vänta ♥

Drog oss i sängen i dag. Blev väckt några gånger i natt. Jag flög nästan upp ur sängen (ja så gott det går för en gravid kvinna på övertid) när Zim lät som han gjorde. Skickade upp sambon, men det var inget vi kunde göra mer än att finnas där. När det lugnat sig och vi lagt oss, gick så klart Ikoz och bajsade, upp igen för sambon. Och alla mina toalettbesök.

Nu är det äntligen dags för frukost, kurrar bra i magen. Det blir en lugn lördag för min del. Lite pysslande här hemma som vanligt. Tycker solen kan komma för att stanna.

Matsal23majNr2

Hoppas ni har en härlig lördag.

2 svar på ”Lättnad

    • Jaa verkligen. Han har suttit och jamat och krafsat på altandörren. Han är sig själv men typ ”hostar” lite grann. Kan vara något kvar som retar, eller så har det gjort illa honom så det är därför. Känns skönt att han beter sig som vanligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *