Bästa Zim

Hej på er 🙂

Morgonen började inte bra ♥

I natt när jag varit på toaletten har jag undrat vart katterna har varit. Zim älskar att sova på bäbis skötbord och Ikoz har troget legat under det i badkaret. Inte var dom i sovrummet heller. När vi kom ner i morse låg Zim i soffan. Jag är väldigt känslig och känner direkt om det är något fel. Jag märkte att han inte var sig själv och kunde inte hålla emot tårarna.

Han var som vanligt i går och fick vara ute en stund med oss. Han verkar irriterad i ena näsborren och lite snuvig. Kan vara kattsnuva eller något grässtrå som irriterat. Hoppas det går över fort. Vill ogärna lämna katterna som det är, ännu mindre om han är hängig.

Vet så klart inte när vi behöver åka till förlossningen. Det molade på i magen i går kväll igen. Men var ok så sambon gick på årsstämman. Ett bra beslut av mig att stanna hemma med tanke på värken. Mötet var dessutom över två timmar, jag hade nog smällt av sittandes på dom där osköna stolarna 😉 Han kom hem med en bit smörgåstårta till mig.

I dag har jag vilat efter lunchen, det var välbehövligt. Hade sällskap av Zim i sängen hela tiden. Han låg kvar i flera timmar efter jag gått upp. Nu i kväll har han fått äta lite köttfärs ♥

Bjuder på fler bilder från förra året. I år får jag inte riktigt den rätta vårkänslan pga vädret. I dag har det blåst och varit grått igen. Hade så klart hoppats på lika fint och soligt som i går.

Önskar er en mysig fredagskväll.

4 svar på ”Bästa Zim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *