Solat nosen

Kök21maj

Hej på er 🙂

Morgonen började med underbara solstrålar in i köket ♥

Sambon har jobbat hemifrån i dag med och hade telefonmöten ganska tidigt. Med andra ord det blev ingen vila för mig efter frukosten. Lite senare gick jag ut och satte mig i solen. Gick in och ut flera gånger, det blev riktigt varmt. Äntligen, jag älskar sol och värme 🙂

Har tänkt att jag ska plantera om mina mårbacka pelargoner som jag köpte när köket var klart (nästan klart) Är inte direkt smidig så det har inte blivit av. I dag fick jag för mig att dra i gång med det, då började det spöregna 😉 Stod på altanen men blev lite blöt ändå. Tog två åt gången, sedan paus och böjde mig så lite som möjligt. Men nu känns det i ryggen.

I kväll har vi föreningsstämma där vi bor. Jag orkar inte så sambon får gå ensam. Dom i styrelsen vet att jag förmodligen inte kommer. Senaste styrelsemötet var jobbigt, sitta still på en oskön stol. Jag är plikttrogen, men nu när jag har gått över tiden ger jag mig lov att vara hemma. Jag ska väljas om i styrelsen i dag, för att sitta i två år till det känns roligt.

Kök21majNr2

Mer sol önskas och en bäbis som vill komma ut ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *