Regn och sol

Matsal20maj

Hej på er 🙂

Om bäbis tänker låta oss vänta kan det väl bli soligt och varmt ute i alla fall.

I dag har det regnat. Men vi bjöds på sol en stund, då var jag ute och jäste. Båda katterna fick vara ute dom med. Ikoz håller sig helst på altanen än så länge och Zim går och äter gräs. Synd att solen försvann fort, men härligt så länge det varade. Läste att maj månad kan bli den kallaste på 10 år. Hoppas verkligen att det vänder snart, det är väl på tiden.

Börjar bli lite tråkigt nu faktiskt 😉 Jag orkar inte göra så mycket och känner att vila är väldigt viktigt. Ändå vill jag att det ska hända något kul. Förstår verkligen innebörden av att gå i väntans tider. Pysslar på lite smått här hemma, men dagarna blir aningen enformiga.

Kvällarna känns något bättre i alla fall. Då kan jag och sambon mysa i soffan framför en serie och han fixar det jag inte orkar. Nu har jag haft honom hemma i dag, men då jobbade han såklart. Vi fick oss en mysig lunchdejt här hemma, alltid något 🙂

Bäbis gudmor ringde så vi pratade bort en lång stund. Hon sa att hon hoppades att nästa gång vi hörs så har vi bäbis här hos oss. Många som väntar och längtar med oss ♥

Matsal20majNr2

Bilder från i helgen då vi åt räksmörgåsar. Skålade för bäbis och vad som ska komma ♥

Hoppas ni har en skön kväll.

2 svar på ”Regn och sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *