Föräldraledig

Kök19maj

Hej på er 🙂

Slut på semestern, från i går är jag föräldraledig. Kom ut till oss snart älskade bäbis ♥

Jag sov bättre i natt, skönt. Efter frukosten när sambon hade åkt till jobbet la jag mig och vilade igen. Blev några timmar, det behövde jag verkligen. Dagen har varit lugn för mig. Hade hoppats på mer sol. Den visade sig en kort stund i morse, då var jag framme med kameran och fotade strålarna in i köket. Blåser gör det, känns som det har blivit standard.

I går efter att vi hade varit på förlossningen jobbade sambon halvdag hemifrån. I dag har jag varit ensam hemma igen. Det är lite pirrigt eftersom jag inte vet när bäbis bestämmer sig för att det är dags komma ut. Men det verkar dröja och jag gissar att det inte kommer gå alltför fort. Sambon har ca 40 min resväg hem, och resan till BB tar ca 1 timme.

Vet att det är så för många, att man inte kan vara tillsammans dygnet runt. Men det gör inte mig lyckligare eller lugnare 😉 Jag är pirrig och har honom gärna hemma när det drar igång. Låter som att han ska försöka jobba hemifrån resten av veckan, inte mig emot ♥

Fick jordgubbar nu när han kom hem, gissa om jag är nöjd 🙂

Kök19majNr2

Blir nog en lugn kväll med, plockar lite här hemma bara 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *