18:e maj och BF

Hej på er 🙂

Här kommer ett tidigare inlägg än vanligt, i fall någon är nyfiken 😉

Klockan 8,00 i morse åkte vi till förlossningen. Kom i lagom tid så vi slapp stressa, hade tid där 9,30. Jag fick ligga på en brits i en halvtimme, där man mätte bäbis hjärtljud och mina värkar. Efter det fick jag träffa läkaren. Allt såg bra ut med bäbis precis som jag trodde ♥

Den verkar ha det bra där inne och ingen större brådska att komma ut. Vi fick en ny tid på tisdag den 26:e klockan 8,00. När BM kom med lappen med tiden och jag såg klockslaget sa jag rätt ut: ”Jag hoppas INTE vi ses då”. Det innebär att vi måste åka ca 6,30 och jag tyckte det var jobbigt i morse. Hon svarade lite förvånat ”Ja vi hoppas vi ses innan dess”.

Fick veta av läkaren att om bäbis inte har kommit och allt ser bra ut den 26:e, kan det hända att jag får åka hem och vänta ytterligare 4-5 dagar. Något som kom som en nyhet för mig, min BM har sagt hela tiden att jag kommer få gå över max 1 vecka. Så nu håller vi verkligen tummen för att bäbis vill komma under denna veckan. Vi längtar efter dig ♥

Jag är väldigt trött nu, sov inte alls bra i natt vilket var ganska väntat. Sambon sov inte heller jättebra. Jag ska gå och lägga mig och vila en stund, det behövs. Det blir en väldigt lugn eftermiddag och kväll för våran del. Har varit en del spänningar i kroppen i dag.

Bjuder på härliga bilder från förra året. Längtar verkligen efter sol och värme nu.

Hoppas ni har en bra måndag.

2 svar på ”18:e maj och BF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *