17:e maj grattis Norge

Hej på er 🙂

I går fick jag äntligen jordgubbar av min kära sambo, så gott ♥ 1 dag till BF ♥

Det har inte funnits de senaste gångerna där han har handlat 😉 Jag skulle kunna äta jordgubbar varje dag. Vi åt dom tillsammans med glass i går kväll. Blev ingen bäbis den 15 maj som jag hoppades på, sambons datum är i dag 17 maj och än har inget hänt.

Blir väl att åka in till förlossningen på den bokade tiden i morgon 9,30 som jag önskade vi skulle slippa. Får hoppas att jag ändå kan sova i natt utan att bli alltför nervös. Jag tror att allt är bra med bäbis, så förmodligen åker vi dit för kontroll och hem med bäbis fortfarande i magen. Men ändå spännande då det finns en liiiten chans att dom sätter i gång mig.

Mådde inget vidare i går, i stället för sol och luft blev det sängen och vila. Solen gick i moln, det blåste och inte var det varmt heller. Vart är det fina vårvädret? Vill ha sol och värme.

Skönt att ha en slow morning, vi drog oss något längre i dag. Nu är det dags för en god helgfrukost. Resten av dagen blir lugn, kanske att jag pysslar med något litet. För att helt låta bli och sitta på rumpan funkar inte. Sambon tyckte jag var småtokig när jag ställde mig och skurade på toaletten sent i går kväll. Det känns bra att fixa lite smått här hemma 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *