Sol

Matsal16maj

Hej på er 🙂

Härligt att kliva upp och få se solen. Hoppas den är här för att stanna. 2 dagar till BF ♥

Jag är trött som en tok i dag med, sömnen är inte vad den borde vara. Jag som varit så noga med att vila innan och nu när det närmar sig så fungerar det inte alls som jag önskar. Blev sent i går, känns som att det är tusen tankar i omlopp. Huvudvärk i dag med.

I dag ska vi städa här hemma. Får se hur mycket jag orkar hjälpa till, blir nog sambon som får städa. Jag har kört i gång en maskin tvätt nu på morgonen i alla fall. Stannar solen kvar och det blir varmare vore det skönt att sitta på altanen en stund, få både sol och luft.

I natt har Zim sovit nästan hela natten på bäbis skötbord på toaletten 🙂 När han inte låg där sov han på filten bredvid min säng, den som var Ikoz från början. Känns som Zim har lite koll på mig. Han har en egen filt på sambons sida men där sover han inte längre.

Matsal16majNr2

Tycker om kuddarna i kökssoffan 🙂 Soffan som sambon satt i när han var liten. Då stod den i hans morfar och mormors sommarstuga och den var målad i två blå färger.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *