Barnmorskan

Hej på er 🙂

I dag har jag mått småkonstigt. 3 dagar kvar till BF ♥

Jag har haft lite förvärkar i natt igen. Har mest känt av det när jag varit upp på toaletten. Skönt att jag lyckats slappna av och sovit också, ändå är jag väldigt trött. Drömde en del tok i natt med, men inte så galet som det var här om natten då jag hade mer förvärkar 🙂

Under dagen har jag mått illa och haft huvudvärk. Har inte fått den vilan jag behöver de senaste dagarna. Varken tillräckligt med sömn på natten eller vilan på morgon/fm. I morse kände jag mig pirrig i magen och nervös. Måste vara att det närmar sig som påverkar mig.

Vi har varit till BM i dag, allt såg bra ut. Det var nästan omöjligt att mäta magen, det var full fart på bäbis den flyttade på sig hela tiden 😉 Mätte ungefär lika som förra veckan 36. Blodtrycket var lite högre mot senast men inge äggviteämnen i urinen. Blodprovet var bra.

Nu hoppas vi att bäbis vill komma av sig själv under helgen. Så vi slipper åka in på kontroll på måndag klockan 9,30, jag som är så morgontrött nu. Det är minst en timmes restid och vi vill ha en halvtimme extra på oss. Dessutom blir jag mer nervös när jag vet att vi har en tid att passa. Bättre jag blir överrumplad att det sätter i gång, att få ta det som det kommer.

På eftermiddagen la jag mig och vilade ett tag, välbehövligt. Känner mig ganska seg nu.

Blev lite bilder på ”kusar” som sambon brukar säga 🙂 ”Du som gillar kusar”.

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Barnmorskan

  1. Synd att bebben inte höll med oss angående att idag var en perfekt dag att möta världen på! 🙂 men snart snart så kommer han 🙂 jag tror på en grabb 🙂

    • Ja det hade varit ett härligt datum 🙂 Hoppas också på att bebben kommer snart, tror också på en han. Skulle bli snopen men väldigt glad om det var en tjej. Spelar ingen roll vad det blir 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *