Nära nu

Hej på er 🙂

Natten har varit lugnare.

Har haft lite värk i magen men inte som tidigare natt. Inga konstiga drömmar 😉 Däremot hade jag väldigt svårt att komma till ro och somna. När klockan var 1,30 låg jag fortfarande vaken. Så jag är trött i dag, blev ingen sovmorgon heller. Ska försöka vila så mycket som möjligt. Och hålla fötterna högt, dom är väldigt svullna och jag domnar bort.

Sambon ska till grannstaden till sin pappa och byta bromsskivorna fram på bilen. Tanken var att jag skulle följa med, men jag orkar inte. Tyckte det kändes skönt att han är ledig och ha honom nära, i fall att. Men tror inte bäbis sätter fart under dagen, så det får gå bra ändå.

Det är 4 dagar kvar till BF ♥ Jag måste tillåta mig själv att vila när kroppen behöver det. Sedan är det inte speciellt skönt att vara uppe och gå när ben och fötter är rejält svullna. Sambon sa att jag tom. är svullen under ”trampdynorna” inte bara ovanpå fötterna.

Vi inledde morgonen med att titta på Sveriges yngsta mästerkock. När Alica blev ledsen för att det inte gick bra med hennes fiskrätt var det kört för mig, tårarna rann. Sambon blev också tårögd för att jag blev känslig. Hon är ju så gullig, synd att hon åkte ut 🙂

I em/kväll hoppas jag på mys med sambon här hemma. Lugnt och skönt får det bli.

Önskar er en skön dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *