Knasig natt

GreenGate13maj

Hej på er 🙂

Natten har varit som ett tokigt äventyr 🙂 Jag har haft molande värk i magen men försökt sova så gott jag har kunnat. Har varit upp på toa många gånger som vanligt.

Drömde att jag duschade efter förlossningen. Torkade mig med en handduk där det var två tjockare trådar i olika färg fastsydda. När jag torkade gjorde det ont. Jag var fastsydd i en handduk?! Slet givetvis lös trådarna från det heligaste och det kom blod, ont gjorde det.

Skulle be om hjälp, då var jag plötsligt med min grupp på jobbet fast det var ändå inte min grupp. Jag ropade på en tjej jag gått 1-9:an med, att hon skulle hämta en läkare i gruppen(?) Då dök en arbetskompis upp och nej hon är inte läkare. Hon bad om att få titta. Jag svarade: ”Jag vill inte att du ska titta mellan mina ben” 😉 Haha hur sjukt.

Sedan blev jag visad en bäbis, en stor lång tjej. (Inte en nyfödd). Jag sa: ”Det där kan inte vara min bäbis, hur skulle jag ha fått ut den där stora”. Men jo det var min. Nej kände jag, det är det verkligen inte. Dessutom har jag fått för mig att det är en kille där inne.

Sambon skulle jobba hemifrån i dag. Jag sa nej till att äta frukost med honom, var för trött. Efter en stund kom han upp och frågade: ”Har du hört Ikoz leka med något i natt?”. Ja? Då hade han lagt en grej på linneskåpet, som han behövde för att vara uppkopplad mot jobbet. Den var givetvis borta. Jag hörde en duns i natt. Känner du ens våran katt frågade jag 🙂

När han hade hittat den, var det lika bra att kliva upp och det blev frukost tillsammans.

Efter lunch kom en arbetskompis och hälsade på. Det blev fika, hon hade med sig två sorters wienerbröd, gott. Jag fick ett paket, fina greengate servetter och ett doftljus. Gulligt av henne. Hon väntar sitt andra barn och ligger 3 veckor efter mig. Roligt att prata med någon som också är gravid och ska föda snart. Vi hade så klart massor att prata om.

GreenGate13majNr2

Jag är väldigt trött nu och har ont. Blir värmefilten och soffan i kväll 🙂 5 dagar till BF ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *