Trevlig dag

Kök12maj

Hej på er 🙂

Natten har varit mindre spännande. Två nätter i rad har jag fått upp vätska i munnen flera gånger igen. Trodde den otrevliga åkomman var över men icke. Vaknar av att jag sätter i halsen och måste sätta mig upp och hosta. Tar en stund innan jag kan lägga mig igen.

I natt fick jag även molande värk i magen, men ganska försiktigt. I morse i sängen kom det igen och under frukosten. Det tränas väl där inne. Jag tror inte att bäbis kommer än på ett tag, men känner av det lite nu med. Blir det tyst i bloggen kan det vara något på gång 😉

Jag la mig och försökte somna om när sambon hade åkt till jobbet. Men det fortsatte komma upp vätska i munnen så det var i princip omöjligt. Sedan ringde hemtelefonen och jag var tvungen att kliva upp och hämta den, (använder den sällan) det var min pappa. Han och frun skulle hit till stan och kom in på en kaffe på vägen hem. Det var trevligt.

På eftermiddagen kom bäbis gudmor. Jag trodde inte vi skulle hinna träffas en gång till före bäbis kommit, så det var roligt att det blev av. Vi drack te och pratade. Hon längtar och väntar med spänning hon med. Bäbis hade show för oss, oj vad det var livat i magen.

Kvällen blir lugn, jag har ont i kroppen. Blir att ta fram värmefilten igen 🙂 6 dagar till BF ♥

Kök12majNr2

Köket som jag fortfarande beundrar en massa 🙂

Hoppas ni har en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *