Me myself and I

Hej på er 🙂

Ytligt.. Just nu saknar jag mig själv.. väldigt mycket 😉 Jag går in i vecka 40 i morgon.

I bland känns det som jag aldrig kommer bli mig själv igen. Jag hoppas att jag tappar mycket vikt pga vätskan och att amningen fungerar och hjälper till. Önskar även härliga promenader med barnvagnen. Jag känner ingen hets att jag måste bli smal direkt. Däremot skulle det vara väldigt skönt att tappa så det inte längre gör ont i min kropp.

Prion kommer såklart inte att vara på mig utan på bäbis ♥ Är vi hemma sminkar jag mig nästan aldrig och går i myskläder med håret i en hästsvans. Tänk att bäbis kan komma precis när som helst nu, 7 dagar till BF. Fredag vore en bra dag tycker jag 2015-05-15.

I går satte min envishet in, jag färgade håret. Det var tufft för kroppen. Blev inte alls nöjd förra gången. Hade väntat mer än dubbelt så länge med att färga och håret gick åt gult när jag var klar. Nu har det gått 4 veckor. Tänkte att färgar jag det nu igen blir det nog bättre, vilket det blev. Tror hormonerna spökar lite för det tar inte på samma sätt som vanligt.

Lovade sambon att jag ska ta det lugnt, så jag har bara pysslat lite 🙂 Blev inte enbart hårfärgning i går, jag for runt och fixade en massa och han fick för sig att putsa fönstren på övervåningen. Han gör det gärna verkar det som, sedan han fick en kärcher i present.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Me myself and I

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *