Lila rummet

LilaRummetRepris10maj

Hej på er 🙂

Skönt med en slow morning och god helgfrukost. 8 dagar till BF ♥

Vilken härlig dag det blev i går, fick äntligen lite sol på mig. Satt ute i kortare stunder och gick in emellanåt, det blev väldigt varmt. När sambon tog av mig stödstrumporna på kvällen var mina fötter rejält svullna dom såg hemska ut, måste ha varit värmen.

Som ni såg på gårdagens kattbild/text så var båda missarna ute med oss. Det krävs nog en del träning för Ikoz att gå i koppel. Zim sköter sig själv, skönt det. Det känns tryggt att veta att båda reagerar med att springa in om dom skulle bli rädda. Kloka pojkar ♥

På kvällen grillade sambon egengjorda hamburgare, dom var supergoda. Till det serverades en alkoholfri öl, kunde inte ha fått en bättre middag. Han är duktig han.

Aningen trist blev det på kvällen, fick väldiga problem med magen. Kändes så surt i den. Jag drack vatten med bikarbonat i tre gånger under dagen, tog gaviscon flera gånger, åt fil, slutade med en tablett omeprazol. Känns bättre nu, hoppas det inte blir lika igen.

Visar en gammal bild på lila rummet. Just nu står bäbis säng där inne, badbalja, babysitter och någon kartong med saker som ska in i nya köket. Ingen vidare ordning med andra ord. Men snart så, hoppas jag 😉 Blir det en tjej får hon nog detta rummet. Älskar fondväggen.

För nya läsare. Här är orsaken till att jag kallar det för ”lila rummet”. Det var målat i (hemsk) lila färg när vi flyttade in. Lika var det i vårat sovrum, det målade jag om till vitt innan vi flyttade in. Krävdes fyra lager för att täcka. Vill tapetsera sovrummet men det kommer dröja. Alla skavanker syns såklart mycket bättre när det är vitt, mot för lila 🙂

Önskar er en skön söndag. Här är det regn i dag (igen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *