Sol

Jordgubbar9majNr2

Hej på er 🙂

Det blev både nytta och nöje i går.

Sambon kom hem med pizza, till efterrätt blev det jordgubbar. Jag blir alltid så glad när jag får jordgubbar, mumsade i mig dom rätt snabbt. Dom börjar bli sötare och godare nu.

Sambon dammsög huset i torsdags. Men jag fick inte moppa golven för honom när jag kom hem från styrelsemötet och var trött 😉 Så han dammsög av i går med, jag moppade golven på nedervåningen, mer fick jag inte göra. Han moppade golven uppe. Jag som har värk utan att vara gravid har det lite småkämpigt nu, + ca 30 kg bidrar en hel del det med.

Helst vill han att jag inte ska göra något alls, eftersom jag har så ont. Men jag är envis och vill hjälpa till lite i alla fall. Blev en maskin tvätt i går, var någon dag sedan nu. Eftersom jag har fått mer ont i ljumskarna och tryck neråt tar jag små små steg. Helst vill jag knappt lyfta fötterna. Ser nog rätt lustig ut när jag sakta trippar omkring och smidig är jag inte heller.

På kvällen blev det mys i soffan framför TV:n och klassikern att jag fick fötterna insmorda. Skönt att ha en sambo som tar hand om mig när det är tungt och jobbigt för kroppen.

I dag ska jag försöka få lite sol på mig, än så länge ser det lovande ut. Sambon ska fixa med bilen, byta en del av avgassystemet och dammsuga den. Det behövs verkligen innan bäbis kommer kan jag säga. Kvällen blir nog lugn med massor av mys ♥ 9 dagar till BF.

Jordgubbar9maj

Fina greengate skålen. Har två sådana, fyra muggar och två mindre skålar. Blir nog fler inköp framöver. Skulle vilja ha någon tallrik, kanna och äggkoppar i denna serie.

Hoppas ni får en härlig lördag.

4 svar på ”Sol

    • Tack, snart kommer bäbis så då blir det nog helt annat 🙂 Härligt med fint väder. Jag har fått lite sol på mig i dag jag med som jag önskat. Ja jordgubbar är så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *