Helg

V-rum8maj

Hej på er 🙂

Jag älskar våra fina nya muggar från Ö&B.

Äntligen helg igen, tiden går fort. I dag är det 10 dagar kvar till BF. Jag blev väldigt glad i går när sambon sa att han bara jobbar tre dagar nästa vecka. Det är fördelar han har i sitt nya jobb. Skönt att få ha honom hemma först nu i helgen och veta att han blir ledig längre till veckan. Det närmar sig för oss, tänk om bäbis kunde tajma när han är hemma 😉

Styrelsemötet i går gick ok. Men det var ganska jobbigt för mig att sitta på en oskön stol i 1,5 timme. Vet inte hur många gånger jag skruvade på mig och svettades som en tok gjorde jag. När jag frågade om det var varmt där, så verkade det som det bara var jag. Har märkt att jag är mycket varmare på nätterna nu med, drar av mig täcket till och från.

Klippte och filade mina naglar i dag, känner att jag vill pyssla om mig själv lite. Ikoz skulle sitta i knät i princip hela tiden och det kändes som bäbis körde upp rumpan under brösten på mig. Gick ju bra, fick fila till naglarna bättre när Ikoz hoppat ner. Gosisarna mina ♥

I kväll blev det pizza här hemma, gott. Det kunde jag unna mig, åt sallad till lunch 🙂

V-rum8majNr2

Ikoz och jag har haft soffmys i dag ♥ Hoppas på sol och värme i morgon.

Önskar er en mysig fredag.

2 svar på ”Helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *