Slipper extra kontroll

Kök7maj

Hej på er 🙂

Gårdagen blev en bra dag fast jag var trött.

Min kusin och faster var kvar här till 19,30 (inlägget i går var tidsinställt). Det blev väldigt mycket prat om förlossning och bäbisar. Både jag och sambon känner oss nöjda med besöket och allt vi fått höra. Vi fick skratta när vi hörde om deras upplevelse av lustgas och känna med dom i jobbiga saker som hänt och veta att allt ändå ordnade sig ♥

Mitt fokus är ganska inställt på det som händer i min kropp. Det är tungt och jag har ont, humöret är inte alltid på topp. Samtidigt har jag ett (ännu) större behov av att hemmet ska vara rent och fint. Jag vill pyssla och plocka. Det är väl ”boa” jag håller på med 😉

Sambon får dra ett tyngre lass då mina ca + 30 kg gör att jag inte klarar av det jag normalt sett gör. Mina knän gör väldigt ont och även mina handleder. Men jag gör så gott jag kan.

Besöket hos barnmorskan gick bra. Magen mätte 36-37 så vi slipper extra kontroll, det känns jätteskönt. Nästa tid hos BM är den 15/5, spännande och se om vi är hemma och kan gå på det eller om bäbis har kommit redan. Jag hoppas bäbis kommer därikring.

I kväll börjar styrelsemötet i vår förening redan kl 18,00. En timme tidigare än vanligt. Hoppas det går snabbt och smidigt. Jag vill hem och vila i kväll känner jag.

Blommor7maj

Nejlikorna köpte sambon på sin födelsedag 22/4. Dom stod länge, räddade några som står ett tag till. Verkligen tacksamma och fina blommor 🙂 11 dagar kvar till BF ♥.

Trevlig kväll.

6 svar på ”Slipper extra kontroll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *