Två besök

Kök6maj

Hej på er 🙂

Vitrinskåpet fylls sakta men säkert på.

I dag har jag haft sällskap igen, besök två gånger. På förmiddagen hade jag besök av en vän. Vi drack te och pratade, trevligt. På eftermiddagen kom min kusin och min faster. Dom har inte varit till oss på väldigt länge, så det var verkligen roligt att dom hittade hit 😉

Vanligtvis försöker jag att inte boka in två saker på samma dag, för att jag ska orka. Även om det bara innebär att sitta i soffan, fika och prata. Jag blir trött rätt fort och behöver mycket vila. Men när kusin och faster kunde komma i dag, passade jag självklart på.

I morgon är det två saker inbokade också, det känns lite drygt men får väl gå. Jag ska till BM vid 16-tiden. Håller tummen för att magen har växt så vi slipper åka på extra kontroll. Senast sa läkaren att vi skulle vänta till nästa mätning. På kvällen har jag styrelsemöte.

Längtar efter riktigt vårväder, det har bara regnat här senaste tiden. Grått och trist. Inte konstigt att man blir ännu tröttare. Det ser ut som grönskan börjat sätta fart, lite sol på det här så. Mot eftermiddagen visade sig solen en stund i alla fall, härligt.

12 dagar kvar till BF ♥

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *