Besök

Matsal4maj

Hej på er 🙂

I dag har bäbis gudmor varit här på besök.

Det var trevligt med sällskap och få prata. Hon skrev ett sms och frågade om jag orkade träffas och jag svarade självklart, det gäller att passa på 😉 Nästa gång vi ses är nog bäbis här. Jag har visat henne bäbis fina säng, babysittern, skötbordet mm. Så mysigt ♥

Jag var väldigt trött i morse. Tog emot att kliva upp 6,30 och äta frukost med sambon. Gick och la mig en timme senare och kom upp vid 11,30 igen. Blev senare än tänkt, men kroppen behöver vila och då lyssnar jag. Sov dåligt natten före så det bidrar det med.

I dag går jag in i vecka 39. 13 dagar kvar till BF. Pirrar i magen när jag tänker på att vi snart får träffa våran efterlängtade lilla ängel. Spännande att se vem som gömmer sig där inne.

Rosor4maj

De vackra rosorna har snart gjort sitt. Men vad jag har njutit av dom 🙂

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *