Nedräkning

Kök4maj

Hej på er 🙂

Men vilken natt, det måste ha varit fullmåne.

Gårdagen var kanon. Jag satt ute en stund i solen. Båda katterna fick gå ut i koppel med sambon. Det var premiär för Ikoz, han har aldrig varit ute tidigare. Tog lite tid innan han vågade kliva av altanen och ner på gräset. Men väl inne igen satt han och jamade vid altandörren en stund, tror han gillade det. Det var som att se en light version av Zim 😉

Vi hade städdag i går och sambon satte äntligen i hop bäbis säng. Men vi bäddar den inte än. Min syster har tutat i mig att det betyder otur att bädda sängen innan bäbis har kommit hem 🙂 Speciellt skrockfull är jag kanske inte, men i det här fallet får det vänta. Jättefin är sängen och den kommer stå bredvid mig i sovrummet. Blir trångt men det får gå ♥

Vi inreder inget bäbisrum. Vet inte om vi får en pojke eller flicka, så vi kan inte avgöra vilket rum det blir. Det känns onödigt med ett eget rum redan från start. Blir det en pojke får han datarummet, en tjej får nog ”lila” rummet. Med tanke på vad vi har för tapeter. Diskreta i datarummet och härlig fondvägg med rostapet i ”lila” rummet. Blir ingen omtapetsering.

I dag har jag tvättat sängkläder och våran sängkappa. Känner att jag vill få det fräscht och undan så mycket jag orkar. Utan att för den skull köra på för hårt, vilan är viktigast.

Det blir en lugn kväll här med sambon. Nu är det 14 dagar kvar till BF ♥

Kök4majNr2

Älskar tapeten och är så nöjd 🙂

Trevlig kväll.

4 svar på ”Nedräkning

    • Men verkligen Sofia 🙂 Jag hoppas i alla fall att vi slipper åka in på den bokade tiden 18 maj kl 9,30. Förlossningen och träffa en läkare. Jag blir alltid lite nervös av sådant. Bättre bäbis bestämmer sig för att komma själv lite tidigare.

        • Nä då kommer jag nog vara ganska nervös. Om allt ser bra ut då skickar dom ju bara hem oss. Sedan vet jag inte hur länge dom låter mig gå över tiden. Men lät inte som lika länge som för en ”normal”. Jag fortsätter att hoppas på att bäbis kommer någon dag före 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *