Städdag

V-rum3majNr2

Hej på er 🙂

I natt har det varit tufft för mig.

Jag har haft så fruktansvärt ont i ischias, nästan varje gång jag skulle vända mig höll jag på att börja gråta. (vänder mig ofta!) Ändå satt jag med en värmefilt stor del av kvällen i går för att lindra. Den senaste veckan gör kroppen mer ont och det känns som bäbismagen väger sjukt mycket. Det skulle vara skönt om bäbis vill komma i slutet av nästa vecka 🙂

Gårdagen var känslosam, min vän som har förlorat sin pappa kom hit. Jätteskönt att hon ville komma och prata. Det kom en del tårar för oss båda. Försökte stötta henne så gott det går i denna jobbiga situation. Jag beundrar henne för allt hon redan orkat ta tag i ♥

Kvällen spenderade sambon och jag med att packa upp ikeabags. En med saker/papper som legat i köpmandisken. Jag fick ju för mig att måla den för ett tag sedan, så vi plockade ur den. Skönt att ha rensat och slängt en del. Vi tog även tag i en bag med ljus och fyllde någon låda i köket. Kommer säkert få strukturera om, då det finns en bag till uppe med ljuslyktor mm. Känns i bland som vi har lite dåligt med förvaring, inte för mycket saker 😉

Senare blev det mys i soffan, vi tittade på serier. Det var då värmefilten fick gå varm.

I dag ska vi städa och pyssla. Det som inte blev av tidigare i helgen. Jag hoppas jag orkar pyssla på lite. Har även väldigt ont i mina handleder, inte bara på nätterna nu tydligen.

V-rum3maj

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *