Rosor och jordgubbar

Rosor2maj

Hej på er 🙂

Maj månad firade vi in med vackra rosor och goda jordgubbar ♥

Jag blev jätteglad när sambon kom hem med dessa härliga rosor och jordgubbar. Han tyckte det var roligt att jag blir glad över så lite. Städningen fick vänta, dagen rann i väg ändå. Sambon slarvade av golven snabbt bara. Får se om det blir större städning av huset i morgon, vi tar det som det kommer. Jag känner mig ganska ur form av flera anledningar.

Det här är våran månad, den månaden vi har väntat på länge.

Jag hade hoppats på att bara få glädjas och längta nu. Peppas fast det är tungt och jobbigt för mig. I stället känns det som att det ena hemska efter det andra inträffar. Vi tänker inte ta ut något i förväg och hoppas verkligen att allt kommer ordna sig. Jag fick veta i går att en nära anhörig är sjuk, det lät inge vidare. Självklart blir vi oroliga, men allt ska bli bra.

Min vän som har förlorat sin pappa sa för några dagar sedan att hon ville träffas och prata. Det låter som att hon kommer hit till oss senare i dag. Jag känner så med henne och ska göra allt jag kan för att finnas där och stötta. Fast jag själv känner mig lite skör nu.

Nu ska vi dricka kaffe, det brukar gå i en halv kopp. Gör det mest för att jag är trött 🙂

Rosor2majNr2

 

Glas2maj

Fina nya glas och en ny vas, från Ö&B. Det var bra utdelning i torsdags 🙂

Önskar er en mysig dag.

2 svar på ”Rosor och jordgubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *