Välkommen bästa maj

MuggarÖ&B1maj

Hej på er 🙂

Välkommen bästa maj. Det här är våran månad som vi har väntat länge på ♥

Skönt med en riktigt lugn morgon. Förutom att det kurrar en hel del i magen, blir sen frukost. Kom på i går vad som mer hade kunnat stå på min lista vad jag inte kommer sakna när bäbis är här. Det är att springa på toaletten ca en gång i timmen på nätterna 😉

Jag är med på inredningssidor på facebook. Det är roligt när man kan få tips om fina saker utan att lämna sitt hem, passar mig perfekt nu. Har sett så fina muggar från Ö&B och tänkte hoppas dom finns här med. I går när vi var i grannstaden köpte jag i princip dom sista som fanns. Hade kunnat tänka mig fler, men är glad att jag fick i hop två av varje.

Älskar muggar, sambon muttrar i bland över att vi har så många men det får han ta. Greengate i all ära, det är superfina muggar som jag blir överlycklig av att köpa/få. Men jag tycker även om att fynda billigare fina muggar, eftersom det är så roligt att variera sig.

I dag ska vi pyssla och städa här hemma. Sambon ska även åka och handla. Tror vi tar hela huset, om jag orkar. Han gör det mesta, jag moppar golv och plockar.

MuggarÖ&B1majNr2

Hoppas ni får en härlig 1:a maj 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *