Semester

Matsal30april

Hej på er 🙂

Från och med i går har jag semester.

Tre veckors väntan på bäbis(?) Får se när den lille vill komma ut till oss ♥ Jag fortsätter att vara hemma och vila mestadels. Pysslar på lite smått i mitt lugna tempo. Hoppas på mer sol och värme så jag kan sitta ute och njuta. Vore skönt att tanka välbehövlig energi.

I dag har min sambo jobbat hemifrån då han hade halvdag. Skönt att det fungerar så i hans nya tjänst, är ändå en bit att åka till jobbet. Åker vi så vill vi helst jobba en heldag.

Efter han slutat åkte vi ändå mot grannstaden och till jobbet. Jag hann aldrig säga hej då till mina arbetskompisar, jag gick hem sjuk och kom inte tillbaka. Så vi har varit och hälsat på, det var roligt att träffa dom som var på plats. Det var något mindre folk en sådan här dag.

Sedan uträttade vi lite ärenden. Avslutningsvis blev det en fika hos världens bästa farmor. Jag hade tänkt komma hem i rätt bra tid. Men hon ville så gärna att vi skulle stanna och titta på go kväll med henne, klart vi gjorde det. Med andra ord har vi haft en riktigt bra dag.

Jag är väldigt trött nu, skulle kunna somna sittandes. Gick inte och la mig igen och vilade i morse när sambon var hemma. Så jag har både fått mindre vila och varit ute och åkt.

Blommor30april

Hoppas ni har ett härligt slut på april 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *