Ur form

Blommor28april

Hej på er 🙂

I dag har jag varit tröttare än vanligt och känt mig lite låg.

Kom inte riktigt till ro när sambon hade åkt till jobbet vid 7-tiden, men vilade ett tag. Tror jag är urladdad fortfarande efter gårdagen. Jag har tagit det väldigt lugnt. Tvättade en maskin tvätt (som vanligt) så jag skulle känna att jag har gjort någonting ”nyttigt” i alla fall 🙂

Jag har väntat på att BM ska ringa mig större delen av dagen. När hon äntligen ringde fick jag veta att hon inte hade fått tag på någon läkare. Det blir att fortsätta vänta då. Lät som det kunde ta tid innan vi får komma i väg på en kontroll för att se så att allt är bra. Vilket jag innerst inne tror det är. Men på grund av allt jag gått igenom känns det skönt att få veta ♥

Minsta lilla gör mig lite orolig, då vill jag komma i väg så snart som möjligt. Vi fick i alla fall en tid på förlossningen på BF den 18 maj. Kontroll om bäbis inte har hunnit komma.

I kväll får vi besök av sambons pappas fru. Hon kunde inte vara med på kalaset i lördags så hon kommer i kväll i stället. Trevligt, men jag är inte direkt i min bästa form 😉

Pelargon28april

Sambon fick årets pelargon Violino i födelsedagspresent av sin mamma 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ”Ur form

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *