Barnmorskan

Matsal26april

Hej på er 🙂

Vilken kanondag det blev i går.

Sambon städade altanen på eftermiddagen. Jag satt en stund i solen, så skönt. Men emellanåt blåste det kallt. Känns mer som vår när altanen är städad. Längtar tills den pryds av vackra blommor, att vi kan äta där och att man slipper klä på sig så mycket 🙂

I dag har jag varit hos BM. Det var dags för provtagning för att jag är Rh-negativ, jag hade gruvat mig innan. Dessutom har jag inte varit på topp i dag, utan mått konstigt. Blev dyblöt i händerna av svett, hela jag svettades. Det gick bra men jag är urladdad och trött nu.

Magen mätte samma mått som för 2 veckor sedan, så hon skulle rådfråga en läkare. Jag hoppas och tror att allt är bra med bäbis, det är full fart i magen som vanligt. Men det känns skönt att hon kollar upp, hon ska ringa mig i morgon så får vi se. Åker gärna i väg och kollar om dom tycker det, bättre att ha åkt en gång för mycket än en gång för lite ♥

Nu är det strax dags för mat här hemma. Resten av kvällen blir det vila för mig, förutom att jag ska hänga en maskin tvätt. Men den ni, det gör jag ju så sällan nu menar jag 😉

Matsal26april

Blev fikabilder från kalaset i helgen 🙂 Tårtan hann jag inte med att fota.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *