Vitrinskåpet

Kök26april

Hej på er 🙂

Gårdagen blev en bra dag.

Vi pysslade här hemma innan kalaset. På eftermiddagen kom sambons släktingar på fika. Roligt att få träffa alla, det var ett tag sedan. Gott fika var det också såklart, sambon hade bakat en jättegod kaka, men tårtan var köpt. En smarrig frukttårta blev det, inte för söt 🙂

Jag har påbörjat att ställa in muggar i vitrinskåpet. Men ska fylla på med mer. Vi behöver packa upp lådorna som står i ”lila rummet” och väntar, var sak får ta sin tid. Vi har haft ganska mycket att göra de senaste månaderna, och ingen av oss orkar köra på för hårt.

Vågar inte fråga sambon något mer när han ska sätta upp passbitar ovanför och under köksskåpen, det är nog bäst jag är tyst 😉 Sedan saknas ju taklister och golvlister.

I dag ska vi nog göra rent ute på altanen. Om solen fortsätter skina och det är behaglig temperatur. Sambon fixar och jag kanske får lite sol på mig. Skönt att få ordning där ute så vi kan sitta där och njuta av kommande fina dagar. Det har mest sett ut som en skitig byggarbetsplats ett tag. Sambon har varit där ute och sågat och fixat en massa till köket.

Men vi har börjat dagen med en riktig slow morning, det behövdes. Så frukosten blev sen.

Kök26aprilNr2

Den där svarta sladden måste bort 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *