Kalas

Matsal25aprilNr2

Hej på er 🙂

Den här natten var ju verkligen superrolig *ironiii*

Har slagit rekord i antal gånger jag har vaknat av sura uppstötningar/vätska fulla munnen. Vet inte hur många gånger jag varit upp i natt och gaviscon har jag knaprat som godis. Gissa om jag är trött i dag. Gårdagen kändes betydligt bättre, sov ok och fick vila på fm.

Vi kom i säng ganska sent i går (för att vara oss) sambon höll på att städa väldigt länge. Jag hade ingen ork, så det fick räcka med att jag hade tvättat och skurat på toaletten mm.

Men det är bara att ladda. Vi ska fixa en del här hemma först. Jag ska försöka göra mig i ordning, inte ofta jag sminkar mig nu. Sedan blir det kalas för sambon på eftermiddagen. Det blir säkert trevligt, skoj att träffa alla. Hoppas jag kan få känna mig någorlunda pigg.

Värken är inte så kul just nu den heller, har känt mig sämre de senaste dagarna. Men jag kämpar på. Tjohoo nu blir det god helg-mys-frukost, det ska bli gott 🙂

Matsal25april

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *