Äntligen helg

Mårbacka24april

Hej på er 🙂

Skönt med helg igen, så jag får ha bästa sällskapet hemma ♥

I går städade vi övervåningen noga. Med tanke på att ”lila rummet” fortfarande är stängt gick det smidigt för mig. Sambon dammsög och dammade. Jag moppade golven och pysslade. I dag städar vi nedervåningen, det tar längre tid. Blir skönt med rent till helgen.

Jag piffade äntligen och ställde in porslin i vitrinskåpet i köket i går också, bild kommer framöver. Vi har fortfarande mycket som ligger nerpackat i kartonger. Men det går att byta ut när vi har packat upp, om jag skulle vilja det. Blir en del greengate favoriter i skåpet.

I går när sambon hjälpte mig av med stödstrumporna blev jag inte glad. Fast jag hade haft dom på mig hela dagen var benen och fötterna grymt svullna. Måste ha bundit ännu mer vätska. Det är många bitar jag inte kommer sakna från graviditeten när bäbis är här 😉 Även fast det är en otrolig upplevelse att få bära på sitt barn och känna det sparka ♥

Sambon har blivit avtackad av sin grupp på jobbet i dag. I present fick han choklad, marmelad, te, kola och skorpor från ett smakeri. Härlig present. Han jobbar kvar på vårat jobb men har bytt avdelning från 1 april. Vi jobbar tillsammans för er som inte vet det.

När vi har städat klart hoppas jag vi hinner med lite mys i soffan. Blir kalas i morgon.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *